Nieuws: Samenwerking The Fact Club en STUDIOAMSterug naar nieuws

studioams

The Fact Club , een initiatief van De Publieke Zaak, en Stichting STUDIOAMS zijn voor de duur van de verkiezingscampagne een samenwerking aangegaan. The Fact Club wil het publieke debat verbeteren door het te voeden met feiten. Een initiatief dat Stichting STUDIOAMS van harte ondersteunt, gegeven haar doelstelling Trust, Design en Transparency in de maatschappij te stimuleren.

STUDIOAMS stelt haar kantoor in de Beurs van Berlage aan het Damrak ter beschikking aan het team van The Fact Club. Vanuit hier zal The Fact Club tijdens de komende verkiezingscampagne feiten brengen en feiten controleren (zie www.thefactclub.nl). De Beurs van Berlage fungeert de komende weken kortom als podium voor de feiten!

Meer nieuws & #feitoffabel