Nieuws: Regeerakkoord vs Verkiezingsprogramma’s: Onderwijs Cultuur en Wetenschapterug naar nieuws

OCW

Een nieuw regeerakkoord dus een nieuwe rubriek op TheFactClub.nl! De komende week leggen we dagelijks per ministerie vijf belangrijke maatregelen  uit het regeerakkoord naast de verkiezingsprogramma’s van de VVD en PvdA. Op deze manier wordt duidelijk waar de partijen hebben ingeleverd en wat ze hebben binnen gehaald.

Bij The Fact Club proberen we altijd zo objectief mogelijk te blijven. We hebben geprobeerd vijf belangrijke maatregelen te behandelen, maar zijn ons ervan bewust dat dit een subjectieve selectie is. Dit item heeft niet de illusie een volledig beeld te geven.

We trappen af met het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Beoogd minister is Jet Bussemaker (PvdA) en beoogd staatssecretaris Sander Dekker (VVD).

 

 

Bronnen
Regeerakkoord 2012
Verkiezingsprogramma VVD
Verkiezingsprogramma PvdA

Meer nieuws & #feitoffabel