Nieuws: Regeerakkoord vs Verkiezingsprogramma’s: Sociale Zaken en Werklegenheidterug naar nieuws

Ingang_Ministerie_Sociale_Zaken_en_Werkgelegeneheid

Een nieuw regeerakkoord dus een nieuwe rubriek op TheFactClub.nl! De komende week leggen we dagelijks per ministerie vijf belangrijke maatregelen uit het regeerakkoord naast de verkiezingsprogramma’s van de VVD en PvdA. Op deze manier wordt duidelijk waar de partijen hebben ingeleverd en wat ze hebben binnen gehaald.

Bij The Fact Club proberen we altijd zo objectief mogelijk te blijven. We hebben geprobeerd vijf belangrijke maatregelen te behandelen, maar zijn ons ervan bewust dat dit een subjectieve selectie is. Dit item heeft niet de illusie een volledig beeld te geven.

Vandaag kijken we naar het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met Lodewijk Asscher (minister) en Jetta Klijnsma (PvdA) krijgt dit ministerie twee PvdA-bewindslieden, maar gaan zijn ook PvdA-beleid uitvoeren?

 

Bronnen
Regeerakkoord 2012
Verkiezingsprogramma VVD
Verkiezingsprogramma PvdA

Meer nieuws & #feitoffabel