Nieuws: Regeerakkoord vs Verkiezingsprogramma’s: Infrastructuur en Milieuterug naar nieuws

IenM

Een nieuw regeerakkoord dus een nieuwe rubriek op TheFactClub.nl! De komende week leggen we dagelijks per ministerie een aantal belangrijke maatregelen uit het regeerakkoord naast de verkiezingsprogramma’s van de VVD en PvdA. Op deze manier wordt duidelijk waar de partijen hebben ingeleverd en wat ze hebben binnen gehaald.

Bij The Fact Club proberen we altijd zo objectief mogelijk te blijven. We hebben geprobeerd vijf belangrijke maatregelen te behandelen, maar zijn ons ervan bewust dat dit een subjectieve selectie is. Dit item heeft niet de illusie een volledig beeld te geven.

Vandaag is het ministerie van Infrastructuur en Milieu aan de beurt. Melanie Schultz Verhaegen (VVD) wordt minister en Wilma Mansveld (PvdA) staatssecretaris.

Bronnen
Regeerakkoord 2012
Verkiezingsprogramma VVD
Verkiezingsprogramma PvdA

Meer nieuws & #feitoffabel