Nieuws: Regeerakkoord vs Verkiezingsprogramma’s: Veiligheid en Justitieterug naar nieuws

justitie

Een nieuw regeerakkoord dus een nieuwe rubriek op TheFactClub.nl! De komende week leggen we dagelijks per ministerie vijf belangrijke maatregelen uit het regeerakkoord naast de verkiezingsprogramma’s van de VVD en PvdA. Op deze manier wordt duidelijk waar de partijen hebben ingeleverd en wat ze hebben binnen gehaald.

Bij The Fact Club proberen we altijd zo objectief mogelijk te blijven. We hebben geprobeerd vijf belangrijke maatregelen te behandelen, maar zijn ons ervan bewust dat dit een subjectieve selectie is. Dit item heeft niet de illusie een volledig beeld te geven.

Vandaag het ministerie van Veiligheid en Justitie. Ivo Opstelten (VVD) wordt minister en Fred Teeven (VVD) staatssecretaris.

 

Bronnen
Regeerakkoord 2012
Verkiezingsprogramma VVD
Verkiezingsprogramma PvdA

Meer nieuws & #feitoffabel